2012. május 28., hétfő

Orgazmus



Az orgazmusnak léteznek biológiailag és pszichikailag körülírható meghatározásai. Azt azonban, hogy mit is jelent pontosan mindannyian saját érzékeink és érzékszerveink segítségével tudjuk a legjobban meghatározni.
Testi, érzékszervek által és lelki láthatatlan rezdülések remixe, ami képes mindannyiunkat a hetedik mennyországba röpíteni és mérhetetlen örömérzethez juttatni. A gyengébbik nem képviselői természetükből adódóan úgy lettek alkotva, hogy orgazmuskészségük, ennél fogva kielégülésük jóval bonyolultabb és összetettebb. Nézzük milyen orgazmust képesek átélni a nők.

1. A nők nagy többsége által „ismert” a hüvelyi orgazmus. Ez leginkább a hüvely bárminemű stimulánsa, leginkább a G-pont ingerlés által érhető el. Tehát ebbe a csoportba sorolható a a G-pont által kiváltott orgazmus.

2. Csikló orgazmus. A csikló a nők egyik legcsodálatosabb örömforrása, aminek ingerlése orgazmushoz vezet. Idevégződések tánca, ami néhány másodperces mámortól akár több percesig is eltarthat. Hűséges szerv amit enyhén masszírozva háláját akár többszörös orgazmussal is viszonozni tudja.
3. Orgazmus álomban. Amint azt tudjuk az éjszakai merevedés és az álomban jelentkező orgazmus férfiaknál gyakori jelenségnek számít. A nők alvás közbeni orgazmusáról valahogy mégis keveset beszélnek, pedig bizonyos esetekben ez sokkal intenzívebb örömforrás lehet, mint a „hagyományos orgazmus”. Egyik jellemzője, hogy semmilyen külső stimulálás nélkül is bekövetkezik. A nők gyakran álmodják azt, hogy orgazmusunk van és ez a valóságban is bekövetkezik. Fő gerjesztője a fantáziálgatás, ami a tudatalattiban kifejti hatását, éjszaka pedig orgazmusként tör a felszínre.
4. Mikro orgazmus. Ezek olyan csekély, leheletnyi orgazmusok, amelyek fizikai inger nélkül is jelentkezhetnek, nagyon kifinomultak, szinte alig érzékelhetőek. A nők valóban képesek mindössze a képzelet és fantázia segítségével a csúcsra jutni. Egyesek akkor is átéltetnek orgazmust, ha hirtelen megijednek vagy olyan tevékenységet végeznek, ami nagyon kellemes hatású, bár ennek nem kell feltétlenül szexuális töltetűnek lennie. Pl: gyermekük szoptatása közben.
5. Összetett orgazmus. Vegyes orgazmusmix érhető el, amennyiben a hüvelyi és a csiklóorgazmust ötvözzük, ez valóban az érzékek maximális robbanásához vezet.
6. Energia Orgazmus. Ezt az orgazmustípust sok rejtély lengi körül, nem azért mert lehetetlenség elérni, sokkal inkább azért, mert a mi kultúránkban nem szenteltek neki kellő figyelmet. Az energiaorgazmus a testünkben fellelhető energia és légzés irányítása, illetve ellenőrzés alatt tartásával érhető el. A „ hagyományos orgazmussal” ellentétben, ahol a szexuális energia és feszültség levezetése a cél, ez az orgazmustípus - ahogyan a neve is elárulja - energiatöbbletet okoz. Hatására testünket elönti a duzzadó energiahullám, aminek következtében egyre nagyobb orgazmusélményben lehet részünk. Egy azonban biztos, ez az orgazmus teljesen eltér a többitől, mivel a testi felszabaduláson kívül, feloldja a lelki feszültséget és az érzelmi gátakat egyaránt.
7. Mega orgazmus. Amit tsunami orgazmusnak is neveznek, leginkább azért, mert testi és lelki kéjérzet felfokozott átéléshez vezet. Néhány másodperctől akár több percig (egyeseknél óráig) is élvezhető, ami tulajdonképpen az utóhatás eredménye. Ehhez azonban nagyfokú önismeret és az érzékek, érzések irányítása szükséges. Ennek átéléséhez többnyire spirituális felkészülés szükséges.
A szerencsésebb nők bármelyik orgazmusváltozatot átélhetik. Az említett orgazmustípusok közül mindegyik lehet egyszerű, többszörös vagy elnyújtott. A lényeg, hogy mindegyik orgazmus egyedi, soha nem lesz olyan mint amilyen volt, de tanulás és gyakorlás által a lehető legjobb lehet. Éppen ezért örülünk kell minden egyes erotikus élménynek, végeredményben maga a tapasztalat számít.


(impulzus.ro)