2012. július 17., kedd

5 nyomós érv a reggeli szex mellett!!



Lássuk azt az 5 érvet, ami miatt érdemes reggel rávenni a pasidat egy buja pásztoróra.

A reggeli szex...

1. Kiegyensúlyozottabbá tesz 

Sokat dolgoztál? Nagy a stressz a munkahelyeden? Nincs se időd, se kedved semmire? Ha este túl fáradtak vagy kedvetlenek voltatok az erotikához, akkor a legjobb reggel szeretkezni. A korai órákban ugyanis sokkal gondtalanabbul és nyugodtabban ébredhetsz, különösen egy kiadós alvás után. A korai szeretkezés erősíti az önbizalmat és egész napra kiegyensúlyozottabbá tesz. Ne feledd azt sem, hogy egy pihentető éjszaka után vagy az állóképességed és az erőd csúcsán. Szexkalandra fel!

 2. Erősíti az immunrendszert
Már egy szenvedélyes csók is elég ahhoz, hogy ne csak a hormonok, hanem az egész tested villámgyorsan felébredjen - még egy nyugtalan, forgolódós éjszaka után is. Egy korai pásztoróra - még ha nem is tart tovább negyed óránál - erősíti az immunrendszert, hiszen az izgalom olyan antitesteket szabadít fel a szervezetedben, amelyek megvédenek a fertőzések, vírusok és baktériumok alattomos támadásával szemben.



 3. Felkorbácsolja a szenvedélyt és erősíti a párkapcsolatot 
A korai órák nem alkalmasak a hosszas, csókolózós, esetleg gyertyafényes, romantikus, lágy zenés szeretkezésre - például időhiány miatt. Két takaró alatt bemelegedett, egymás közelségétől feltüzelt testnek nincs is szüksége hosszas csiholásra, hogy a pislákoló parázsból szenvedélyesen lobogó tűz legyen! Reggelente könnyebben lesz a vágyból izgalom, az izgalomból pedig "gyakorlat". Egy rövid előjátékot azonnal követheti az aktus, sőt, az orgazmust is könnyebb és gyorsabb reggelente elérni. 

 4. Boldoggá tesz
Amerikai kutatók szerint a korai, élvezetes szex boldogabbá tesz. Időzítsétek a szeretkezést  hét és kilenc óra közé, ilyenkor ugyanis tombolnak a nemi hormonok. Ekkor jóval magasabb a férfiak tesztoszteronszintje és a nők ösztrogénszintje, mint bármely más napszakban. Az orgazmus hatására nemcsak a nemi, hanem az agyalapi hormonok is felszabadulnak. Az oxitocin például segíti a férfiak orgazmusát, a nőknél pedig méhösszehúzódásokat okoz. Ez a hormon azonban ennél is többet tud: boldoggá tesz, oldja a feszültséget és csillapítja a fájdalmat.

 5. Felér egy edzéssel
Mivel reggelente vagy leginkább erőd és állóképességed teljében, a korai szex különösen hatékony lehet a kilók ellen. Az alvás utáni pásztoróra edzi az izmokat, felpörgeti a szívverést, gyorsítja az anyagcserét. Egy intenzív szeretkezéssel akár 200-300 kalóriát is elégethetsz. 

(Forrás:Life.hu)