2012. május 31., csütörtök

Tantra kurzus pároknak!!!

               Tantrikus Kehely a Szer-elemben

Alap kurzus Június 30.-án Szombaton 18-21.óráig lesz 

 

 

"Tollak simítják testemet, amit a kezed követ….ez az erős dolgos kéz..ami sérült és megért már annyi mindent…erős és hatalmas,munkához szokott kéz…..most tollpiheként érinti testem eddig rejtett részeit….és itatsz a csókoddal..és érzem ,hogy nagyon nagy erőket uralsz magadban…visszahívod  őket ,még játszani akarsz…még élvezed a pillanatot..élvezel engem és a gyönyöröm…
úgy érinted nyíló kelyhemet, mint a hajnali harmat a virágot,finoman ,nedvesen……olyan puhán…..olyan vigyázón..ízleled és kényezteted…én is téged….
érzem ahogy hidegség kúszik fel a gerincemen …..végigömlik……..egészen fel a homlokomig…ott …megfordul és elönt a forróság…szétárad és minden sejtem örömben fürdik..hangjaim betöltik a szobát….és te úgy érzel engem…olyan biztonsággal utazol bennem és simítasz és puhán szívsz …pont úgy ahogy kell és én nem tudom abbahagyni …csak úszom a gyönyörrel és hagyom hogy birtokba vegyen….."

 

 

 

 


Ha voltál már bizonytalan a párkapcsolatodban,ha úgy érzed van valami ami hiányzik …… egy piciny dolog nem is tudod igazán megfogalmazni mi az…….
Ha nehézségeid vannak az intim együttlét alatt vagy azzal kapcsolatban…akkor van egy csodás megoldás!
De az is lehel,hogy szeretnéd elmélyíteni a kapcsolatodat a pároddal vagy meg szeretnéd ajándékozni egy rituáléval vagy egy szertartással ,egyszerűen csak azért ,mert nagyon szereted és magasabb szinten szeretnéd megélni a gyönyört és az általa létre jövő új ,friss energetikát…
Vagy fordulópontra érkeztetek amikor a test és a lélek a szellemen át szeretne egyesülni!

Szeretném segíteni …..ragyogtatni a Tantra által Lényetek Fényét és új ,könnyű és szabad szemléletmódot mutatni!Egy csodálatos tiszta utat …A Szív útját a ……Szellemen át!

 

Önbizalom ,önbecsülés,a valódi belső feltárása és megismerése vár rád!Egy gyönyörű és igaz mesés utazás a szíveden át a benned ragyogó csodálatos gyémántfényű lélekmagodhoz és az Egyhez a Forráshoz a tisztaság fényéhez!
Kellemes környezetben a színek az illatok és a hangok segítségével egy meghitt Szentélybe várlak!
A programban nincs párcsere a párok mindvégig együtt maradnak és fokozatosan merülnek el a Tantra Kelyhében!A program nem sérti a mély intimitást...... ezt megőrizzük nektek….

A Kurzus három szintes Alap, Közép, és Haladó Szintenként 7 egymásra fűzött találkozó zárt csoportban!

Regisztráció:Nevetek,Email címetek,Születési adataitok,Telefonszámotok megadásával történik!

Adatvédelem A jelentkezőket biztosítjuk arról, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. 
 
Visszamondás Ha nem biztos, hogy el tudtok jönni, lemondhatod a részvételed 5 nappal a program előtt, így részt tudnak venni azok, akik várólistán vannak. Az elővételben vett belépők árát ebben az esetben visszaadom, vagy felhasználhatod egy másik alkalommal. 

Következő Alap kurzus : Június 30.-án Szombaton 18-21.óráig lesz!!

Részletes tájékoztató emailben a jelentkezők részére!

A foglalkozás 8000.-/pár

 

 

Regisztráció:gyarmati.judith@gmail.com
Belső Ragyogással várom Belső Ragyogásod!
 További részletek a kurzusról emailben!!!