2012. szeptember 16., vasárnap

Tantra Csakra Tánc
Az együtt létezés boldogsága, a együttlét élménye szüli a szerelmet…..az a boldogságos érzés ,hogy a Létkerék forgatagában itt lehetek emberként…. és ő is…és megtalált és együtt dobban a szív és együtt áramlik a levegő együtt lesz éjjel és nappal..és amikor felkel a nap  kéjjel simítja végig testemet megtöltve erővel és tudom ez vele is így van….
Boldogságot látok az esőcseppekben, ahogy buján simítják végig arcomat és töltik meg különleges illattal a várost.. Mert tudom, szereted…..és én is….
Nézem a fákat, ahogy elengedik levél ruhájukat, ahogy én teszem azt most már a ruháimmal, amikor szerelmesen belém simulsz…és éppen olyan könnyedén és fesztelenül és természetesen, ahogy ők teszik ezt….
Vággyal nézem az égboltot a havat várva, ami olyan puhán takarja és öleli át a tájat…. ahogy azt te tetted velem legutóbb….becsukom a szemem és érzem, itt van most is az a pillanat ….ahogy betakarsz és átölelsz.. mint mikor egy könnyű pillangó száll a válladra egy mézédes nyárestén …pedig most tél van….
Érzem, ahogy folyékony tűzként áramlik a gyönyör minden sejtemben, ahogy hullámzik bennem a kéjnek ez a megmagyarázhatatlan gyönyöre.. Túllépve a valóságon és az illúzión túl az idő fogságán…..itt van az a pillanat…amikor …”csak”..annyi történt,hogy betakartál és átöleltél….gyönyörében ringatózom
Boldog vagyok…..nevetek a szerelmemen….érzem a csókod ízét …mézes és áfonyás,forró,mohó…… és puha és lágy ….és a nyelved játéka betölti, a számat érzem, ahogy ő is keresi gyönyörét.
Biztonságot érzek a bizonytalan mozdulatok mögött…és olyan mélyről jövő vágyat, ami betölti az egész teret…na nem a szobát….hanem az Univerzumot….a Forrást..túlárad rajtunk és puhán a tenyerébe vesz….hullámai eláradnak felénk,mi vagyunk a mindenség….az ellentétek egysége..boldog öröm és gyönyör vagyunk,…..
Úgy lettél meztelen ,hogy észre sem vettem…..csak érzem a bőröd melegét a bőrömön…..medencém virága nyílni kezd és elárad felénk a kegyelem melege….megkóstollak én is …simítalak ..megfordítom az energiákat és feltüzelem amúgy is tüzes férfiasságod….úgy imádom, mint téged ,…..gyengéden simítom, körbeölelem…..nyelvemmel kelyhet formálok, és lassan elrejtelek magamban…..
Kézen fogsz…….lágyan lefektetsz, olyan gyöngédséget érzek, a kezeidből mintha egy drága kincs lennék, amire nagyon kell vigyázni….drága kincsnek érzem magam….legördül egy könnycsepp az arcomon…..olyan gyönyörű ez a pillanat…..annyi minden történt már velem ebben az életben…deee…..ilyen kedvesnek,szépnek,kívánatosnak ,szeretnivalónak,ilyen drága kincsnek még nem éreztem magam….
Padmashri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése