2012. szeptember 1., szombat

Női szexfantáziák....1. Fantáziálás a valóságos partnerrölEz mindkét nemre jellemzö – logikus okok miatt: igazi, elérhető hús-vér, és gyakran jobban felizgat mint bárki más.


2. Szex egy másik férfivalNőknél ez többnyire egy korábbi szerető. Vannak, akik hűtlennek vagy bűnösnek érzik magukat, ha a múltjuk egyik különösen forró eseményét újraélik: ne tegyék! Ez normális. Felmérések szerint a nök általában nem ahhoz mennek hozzá, akivel a legszenvedélyesebb szexuális viszonyban voltak (a legtöbben biztonságra törekednek, beérik a többé-kevésbé megfelelővel). Vagyis hiába imádod a jelenlegi barátodat, könnyen megeshet, hogy egy régebbi jobban fel tudott izgatni. Ha egy új férfiról fantáziálsz, akkor a régi jó “az kell, ami nem lehet a tiéd” szindróma forog fenn. Az erkölcsök és az olyan kellemetlen dolgok, mint az AIDS, sajnos megakadályoznak benne, hogy mindenkivel lefeküdj, akivel csak szeretnél. De az állandó partner nem jelenti azt, hogy minden más vonzó férfiról le kellene mondanod, ezért, így vagy úgy, de téged is foglalkoztatnak a “hűtlen” érzések. A legbiztonságosabb megoldás a saját kimeríthetetlenül termékeny képzeleted. A társaságod közismert bikájával szeretkezel (nagydíjas pénisze van); üde fiúkákkal (akik nagy kan hírében állnak, legalább egy testrészük jó kemény, és mivel te vagy a tapasztaltabb, kényedre-kedvedre dirigálhatod öket); valamint hírességekkel. A valóságban a híres emberek egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek a PR-juk bemutatja öket, mindazonáltal sokkal érdekesebbnek tűnnek, mint egy átlagember. Ehhez jön még, hogy milyen híres leszel, ha megkapod öket: megjelenni egy hollywoodi csődör oldalán hatásos magabiztosság-fokozó szer, ráadásul vonzerőd fényes bizonyítéka.


3. Szex egy nővelA lányok gyakrabban fantáziálnak azonos nemüekröl, mint a férfiak, valószínüleg azért, mert ez elfogadottabb. És sokkal kevésbé félnek, hogy ettöl melegek volnának. A fantáziálásban szereplő nő általában ismeretlen, de mindig pontosan tudja, mit kell tennie, mert ugyanaz van neki, ami neked.


4. Ki kéne próbálni valami vadi újatItt ismét müködésbe lép a “rendes lány ilyet nem csinál” félelmetes effektusa. Sok nő rendkívül kísérletező kedvű és gondolatgazdag a fantáziálásában, ám partnerüknek már kevesebben vallják be a “furcsaságok” iránti vágyukat, félve az elítélő véleménytől. A fejben lejátszott jelenetek majdnem olyan jók, mint az igaziak. Egészséges, szabad szellemű nők számára a fantáziálás egyfajta föpróba, mely után még sokkal hevesebben várják a valóságos élményt. Ebbe a fantáziálás típusba tartozik a szemérmetlen édes hármas, az “orgia stílusú” csoportos szex és a kukkolás. Népszerű álom a nyilvános helyen lebonyolított szeretkezés is: nemcsak a kedvesünket izgatjuk fel vele, hanem saját exhibicionizmusunk is kielégül.
5. Orális szex – ö adja, te kapodA női orgazmus elérésének jó esetben ez a leggyorsabb, leghatásosabb (és néha az egyetlen) módja: ezért hát nem meglepö, hogy nagyon is jelen van fantáziavilágodban. Álmaid pasija nemcsak hogy szeret téged orálisan kielégíteni, hanem annyira lelkes, hogy tulajdonképpen a legszívesebben bemászna, és napokig bent maradna. Szívdöglesztö, magas, izmos és szexuális vágyaid rabszolgája. Megparancsolhatod neki, hogy amikor csak kívánod, elégítsen ki orálisan (órákon át), de ugyan meg is vacsoráztat, mesés masszázst ad, elmosogat, és még az ágyat is megveti.
6. Romantikus szexfantáziálásA legtöbb nő kész bevallani – alighanem, mert ez a “legelfogadhatóbb” változat. Valamiért nőiesebbnek tünik ezt mondani: “arról álmodozom, hogy napnyugtakor trópusi tengerparton szeretkezem”, mint azt, hogy “egy rendőr orálisan kielégít”. A romantikus fantáziálások érzelemi töltetüek, többnyire olyanok, mint egy olcsó ponyva: utadba akad egy csodás pasi, aki nem képes egyetlen nöt szeretni, elbüvölöd szépségeddel, céltudatosságoddal, és a végén fölfal a holdfényes tengerparton.


7. Muszáj csinálnod, bár nem akarod – magyarán “megerőszakolnak”Gyakran fantáziálnak a nők a “biztonságos” megeröszakolásról, ám ez fényévekre van a valóságtól, még annak nevezni is csacsiságnak tűnik. A fejben történő “megerőszakolás” szenvedélyes és heves, de ritkán kegyetlen vagy fájdalmas, s gyökeresen különbözik a való életben sajnos előforduló brutális büntényektől. Már megint a “jó kislány” tünetről van szó: téged semmi felelösség nem terhel, hiszen álmaid férfija legyöz, te meg csak hagyod magad tologatni, mint bábut a szex-sakktáblán. A spektrum túlsó végén helyezkednek el azok a fantáziálások, melyekben te kényszeríted öt szeretkezésre, gyakran olyan férfiterepeken, mint egy bírósági tárgyalóterem vagy egy üzleti tárgyalás. Ezek a fantáziálások azért vonzóak, mert fizikai fölényed tudatában lépsz fel bennük, aminek a valóságban rendszerint az ellenkezője az igaz.8. Megőrjíted a férfitHa te olyan ragyogó / szexi / hosszú combú / lenyűgöző nö vagy, hogy a férfi nem bír magával, megint csak feloldozva érezheted magad a felelösség alól. Olyan nök kedvenc fantáziálása ez, akiknek még mindig “engedélyre” van szükségük ahhoz, hogy elengedjék magukat. De a legtöbbünk számára kellemes ábránd, hiszen ki ne akarna olyan gyönyörű lenni, hogy a lába elött fetrengjenek a férfiak?


9. A Nagy ProstituáltEz ismét olyan nők közkedvelt fantáziálása, akiknek nemiségét a valóságban gátlások bénítják. A fantáziaképekben álcázva élik ki igazi szexuális énjüket, miszerint pénzért csinálják. Miről van itt szó? Kötelezettségektől mentes szexvásárról, mely nagyszerü lehetőséget teremt előnyös tulajdonságaid fitogtatására. Ha a férfiak fizetnek kegyeidért, azt bizonyítják, hogy vonzó vagy: van valamid, amit annyira akarnak, hogy pénzt adnak érte. (Ennek a képzeletjátéknak megint csak semmi köze a prostitúció tényleges, emberi méltóságot sértő intézményéhez.) A sztriptíz ugyanennek a vágyálomnak egy gyakoribb változata: annyira felizgatja őket a tested, hogy mint szédült legyek keringenek körülötted, és te kegyetlenül kínzod őket.


10. Szeretkezés egy idegennelA valóságban az efféle szex elég rosszul szokott elsülni. A fantáziánkban viszont rettentő kielégítő. Nem zavarják meg egy valóságos viszony (gyakran unalmas) gyakorlati szükségletei – szex a szexért, s jutalma a tiszta, zavartalan élvezet. Az idegenen kiélheted minden gonoszságodat, hiszen soha többé nem fogod látni, sőt, még csak azt sem tudja, hogy ki vagy (és nem terjeszthet rólad mocskos pletykákat). Még inkább felcsigáz, ha egy “arc nélküli” férfival szeretkezel. Hátulról közelít meg, inkább érzed, semmint látod, és a tekintetek találkozásának meghittsége nélkül élvezheted a szexet.
Cosmopolitan