2012. május 1., kedd

Május...BeTELJESülés...

BeTELJESülés Kurzus – Május
EGYESÜLÉS

MÁJUS

Egy gyönyörű ,kert kapuját szeretném kinyitni ezen a Májusi délutánon!

A szeretet, a szenvedély, a termékenység, és az egyesülés ideje köszönt be május elsejével!A természet járja az eggyé válás szent táncát és mi is vágyunk  társat találni ,vagy a meglévő szövetséget megújítani! Megmámorosodni és újra a szerelem csodálatos májusi tüzében égni.


Az olyan ősi tanítások, mint a tantra szerint, a szerelem nem más, mint módosult szexuális energia. A legtöbb nyugati ember azért fordul a keleti tantrához, hogy tökéletesítse szexuális kielégülését. Pedig ez csak a kezdet: ha lehet, ne ragadj meg ezen a szinten!!


tantra

Ahhoz, hogy megértsük a szerelmet, a testiség kozmikus voltát kell elfogadnunk, és meg kell tanulnunk az érzékszerveinken át megtapasztalni az együttlétet. Az indiai tantra a bennünk élő legelemibb, legerőteljesebb késztetést, a szexuális energiát nem elfojtani akarja, hanem eszközként használja arra, hogy behatolhassunk a spiritualitás világába. A tantrikus szex a kundalani jóga egyik válfaja, amelyben a gyökércsakrába (a csípő és a nemi szervek körüli sávban található) alvó szerelemkígyót, vagyis a szexuális energiát felvezetjük a fejtetőn lévő koronacsakrába. Ebben a misztikus tudatállapotban, ezen a magasabb szellemi síkon egészen más élményt jelent a szerelmeskedés.


megvilágosodás

Ebbe a meseszép térbe hívlak téged is…játékkal,nevetéssel,zenével és meglepetéssel várlak!Gyere minden formában….ez komoly :O))…ha van párod hozd el őt is ha még nincs gyere ,mert egyesülhetsz önmagad csodás fényével és kapcsolódhatsz lélekmagod tiszta ragyogásához így a Boldogsághoz a Lét Öröméhez!
Szeretettel és Áldással várlak!!

szerelem
Válj mágikus emberré Te is, és éld meg ezt a Transzcendens Egyesülést!
Fedezd fel csodálatos erődet , mely ott ragyog benned !
Szeretettel : Judith 



Szeretettel várunk!
Bejelentkezés szükséges!
Judith & Csaba
70/629-5488 és 30/9969-900
Helyszín: Talizmán EZO centrum – I.ker Krisztina krt. 87-89;IV.em (58-s kapucsengő)
Időpont: 2012.05.05. 15:00 órától Belépő: 1.500,–/fő
www.tudatfeletti.hu