2012. szeptember 1., szombat

A Férfiak leggyakoribb fantáziái....



A férfiak komoly problémája, hogy egy hosszú kapcsolatban, vagy házasságban nem mernek beszélni rejtett vágyaikról, mert attól tartanak, hogy párjuk túl merésznek, vagy perverznek tarja az ötleteket. A kimondatlan vágyak komoly károkat tudnak okozni egy kapcsolatban, de most eláruljuk, hogy miként lehet kideríteni, hogy miről álmodozik a párod titokban. A hab lehet a tortán, amikor nem kell kideríteni, hogy mire vágyik, hanem egyszerűen csak teljesíted, hisz mi most eláruljuk, miről fantáziál szíved választottja.

Az erősebb nem képviselője szereti, ha a segítségére sietsz a saját vágyaidat illetően, azaz gyengéden a szeretkezés előtt, vagy közben belesúgod a fülébe, hogy mit és hogyan szeretnél, hol jó és mikor folytassa, vagy hagyja abba, amit éppen csinál. Párod imádja látni, hogy a kéjtől remegő tested felett hatalma van, ezért az első jó tanács, hogy mindig mutasd ki gyengédséged felé. Ezen kívül imádni fogja, ha átveszed a kezdeményezést tőle, tehát vedd a kezedbe az irányítást! Arra azonban figyelj oda, hogy ez ne csapjon át utasítgatásba, mert az ledorongolja a dorongját. Az erotikus nyögdécselések és mély sóhajok csak megfűszerezik az együttlétet, így használd bátran előjáték alatt és az aktus közben is. Amennyiben van bármilyen határ, amit eddig nem feszegettél, azt most ideje lesz elkezdeni! Vedd elő a bátorságod és mondd ki mire vágysz, hisz ezzel őt is feljogosítod arra, hogy nyíltan felvállalhassa a saját vágyait előtted.

Leselkedés

A kedvesed, mint minden pasi nagyon szívesen nézné végig, amint saját magad kényezteted bármilyen formában. Így aztán hagyd néha meglesni miként játszadozol el a zuhanyrózsával, vagy éppen a közös játékszereitekkel. Egy kicsivel merészebb álomként szerepel az erőseb nem képviselőjénél, ha két nőt leshet meg, de ez természetesen már tőled függ, hogy mennyire vagy rugalmas. Mindenesetre kevés olyan férfi van, aki egy ilyen jelenettől ne indulna be visszafoghatatlanul.

Alá, vagy fölérendeltségi szerepjáték

Bizonyára a te pasid is sokat álmodozik arról, hogy egy nővérke leápolja, még akkor is ha nem szenved magas láztól, vagy éppen a képzeletbeli titkárnőjével kufircolna egy kellemeset. Mikuláskor bizony magadra öltheted a szexi piros kisördög fehérneműt, vagy éppen a születésnapjára meglepheted egy sztriptízzel. Nem kell azonban megvárni az ünnepnapokat, hogy feldobd a szexuális életeteket, hiszen munkából hazaérve meglepheted egy takarítónői jelmezzel. Hagyd, hogy ő legyen a főnök, s te alázatosan hajtsd végre kívánságait, azonban figyelj arra, hogy meglegyen az egyensúly, ezért másnap ő kerül az alárendelt szerepbe. A párod gyakran ábrándozik arról, hogy milyen lenne a szex teljesen kiszolgáltatott állapotban, így jöhet a kikötözés, természetesen csak selyemkendővel, amolyan játékos módon.





Anális és orális szex
Párod soha nem fog előhozakodni az orális illetve anális szex kérdésével, hiszen szeret téged és tiszteletben tart. A tisztelet ellenére azonban férfiból van, így egyértelmű, hogy fontos számára a jó szex és ez általában nem csupán a misszionárius pózban merül ki. Fontos tisztában lenni azzal, hogy a férfi erogén zónák hol és merre találhatók, hisz az orális szexre való kielégítési kísérlet során túl sok dolgot nem ronthatsz el, de az anális szex esetén óvatosan kell megközelíteni a kérdést. Kedvesed az anális szexre való hajlandóságáról azért nem beszél szívesen, mert az emberek fejében gyakorta téves gondolattársítás van az anális szex és a homoszexualitás között. Az anális szex-el kapcsolatos ábrándozásait mindenesetre ne akard meglepetésszerűen kielégíteni, előbb beszéljetek róla.

Csoportszex

A férfi képzelgései közt ott szerepel a csoportos szex bár gyakorta ezt tagadni szokták. Természetes módon a gyengébbik nem képviselőjénél ez a téma már azon a határon túl van, amit nem szívesen tesz meg a kedveséért, mindenesetre egy beszélgetést megér a kérdés. Amennyiben úgy érzed, hogy te is nyitott lennél a csoportos játékra és megbízol annyira a párodban, hogy tudod nem okozna törést a kapcsolatotokban a csoport szex, akkor vágjatok bele bátran. Az internet világában könnyedén lehet másik párt találni magatok mellé, azonban ne feledkezzetek meg soha a szexuális úton terjedő betegségekről. Ilyen esetekben mindig használjatok óvszert!







Forrás:eletmod.hu